Фирмени и частни събития

Тиймбилдинг

Добрите компании изискват от персонала добри крайни резултати. Постигането на качествени резултати е тясно свързано с хората във фирмата. В една компания персонала работи с високи стандарти, когато им се предостави неформална обстановка и приятелски отношения. Това можете да го постигнете чрез тиймбилдинг.

Корпоративни събития

Фирмените събития са вече задължителна част за съвременния облик на всяка себе уважаваща се фирма. С вечните задачи на всеки мениджър, не всеки може да отдели достатъчно време за добрата организация на корпоративен празник или събитие.

Коктейли

Идеален начин да откриете Вашата фирма, филиал или обект и вътрешно-фирмено награждаване на ценните служители в компанията.

Тематични партита

Изживейте специални за Вас и вашите сътрудници, колеги и близки моменти с тематично парти. Подарете си едно страхотно преживяване, за което ще се погрижим по най-добрия за Вас начин.

Рекламни кампании

Рекламни кампании

Нарастващият интерес към BTL услугите се обяснява с това, че конкуренцията става все по-голяма, а потребителите все по-малко се доверяват на традиционните форми за придвижване на стоките.

Семплинг / Дегустация

Особено подходящ за стартиращи компании, които по този начин могат да докажат качеството на продуктите си. Увеличаването на продажбите става почти мигновено. Резултата идва от това, че всеки от нас се доверява много повече на своите усещания.

Демонстрации

Има за цел да предостави на потребителите нагледно рекламирания продукт и неговите функции, които ще улеснят тяхното ежедневие или ще им доставят удоволствие. Този тип събития има задачата да се убеди всеки в качеството на продукта и неговите характеристики.

Промоутъри / Хостеси

Предоставяме промоутъри и хостеси за организирани от Вас събития. Подбираме най-подходящите кадри, според предпочитанията на клиента и в зависимост от спецификата и тематиката на даденото събитие.

Създаване и управление на Facebook страници

В съвременното ежедневие се е приело, че всеки малък, среден и голям бизнес е задължително да има присъствие в социалните мрежи. Поради тази причина и ние от ROYAL PR да осигурим като услуга за нашите клиенти освен живия контакт с потребители и присъствие в най-голямата в света платформа – Facebook. 

Нашият екип ще осигури създаването (ако все още нямате) на професионална страница в социалната мрежа и постоянно присъствие на фирмата. 

Таен клиент

Посредством този похват работодателите проверяват персонала си, качеството на обслужване и изпълнението на задачите във фирмата. Следи се доколко ефективно служителите комуникират с потенциалния купуват, как реагират на критични ситуации и дали спазват политиката на фирмата. След направения одит, информацията се обобщава в доклад, който се предоставя само и единствено на лицето – възложител.

Когато се доверите на ROYAL PR за тази услуга, вие получавате информация за:

  • нарушения, относно политиката на фирмата
  • качество на обслужване от служителите
  • ниво на професионална компетентност на служители
  • спазване на работното облекло
  • отговор на въпроса, дали Ваши клиенти се пренасочват към конкурентни фирми
  • изтичане на важна търговска тайна
  • детайли, посочени допълнително от клиента.